SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Setu,Pahing/23-03-2019


09:00
K.1* Kethul pikirane jalaran ora gelem sinau sekolahe.
11:00
K.2* Awet nom rupane mergo kecheh bondo uripe.
13:00
K.3* Manggane sak onone jalaran gaji sitik hariane.
15:00
K.4* Bubrah pasedulurane mergo serakah adum warisane.
17:00
K.5* Ojo dumeh karo wong ora nduwe bakal sengsoro uripe.
19:00
K.6* Jalukane barang anyar nanging ora gelem bayar.
21:00
K.7* Otot kawat balung wesi yen ora kuat bakal bali.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOLS (☆6☆2☆3☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.