SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Seloso,Legi/21-05-2019



09:00
K.1* Tukune rokok sing rego larang mergo lagi dadi juragan.
11:00
K.2* Urip susah mergo kakean polah,urip mulyo mergo sregep kerjo.
13:00
K.3* Mangan sego campur mangan tiwul,uwong ngalah rejekine sempulur.
15:00
K.4* Plerak-plerok koyo wong menangan,ora bakal wani mergo ora duwe nyali.
17:00
K.5* Elek apek disonggo bareng ora bakal apek mergo bocah keblingger.
19:00
K.6* Ngarep-arep barang sing ilang bareng ketemu wegah kelangan.
21:00
K.7* Gelone digowo tekan pati jalaran adum warisan ora dibagehi.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOLS (☆5☆3☆1☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.