SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Seloso,Pon/21-08-2018


09:00
K.1* Dadi gedhene sepiro oratau di gagas saiki podho waras.
11:00
K.2* Logete wong sugeh,kabeh-kabeh arep di sagohi.
13:00
K.3* Enak kepenak saking penake lali tanggane.
15:00
K.4* Meh njalok risi,mergo isih duwe beban sakeluwargo.
17:00
K.5* Inggah-inggih sing di mongso gur wedokan nyang paran.
19:00
K.6* Nyarati sesaji biso gaweni rejeki sing di rasuki.
21:00
K.7* Gerak-gerike meh njupuk sendal,kledang-kledang wujute seng ora ono sing genah.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOL (1☆2☆4) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.