SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Ramalan Sonji


09:00
K.1* Dunyo iso di goleki ,seduluran sing angel di percoyo.
11:00
K.2* Lantor omongane wes apek kabeh,isih ono sing keteteran.
13:00
K.3* Randuwe duwet rasah mringis,yen weroh kancane jajan kepenak.
15:00
K.4* Jarik lurik wujute kain,yen wes nglirik ojo ngalih saing.
17:00
K.5* Ungkal gawe ngasah bendho,yen wes nakal rasah golek jodo.
19:00
K.6* Direwangi geger kepanasen keno angin kudanan,mung rano tinimbal balike.
21:00
K.7* Tangisane ngeluh ati,sak wise weroh awake gering koyo biting,soko rantauan.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOL: thursday,26-04-2018 (☆3☆1☆2☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.