SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Ramalan Sonji


09:00
K.1* Suntik neng bokong wae, rasane sikil 2 njarem kabeh.
11:00
K.2* Emang wes patang taun bar muleh ko luar, mulo gayane wes lali karo adate.
13:00
K.3* Lugu sawangane, yen masalah duit ora gampang di apusi.
15:00
K.4* Apalane yen mangan mesti neng pertelon, karo NYAWANG wong mlaku.
17:00
K.5* Palang kayu wae cepet ceklek, yen diganti wes regane larange ngungkuli demit.
19:00
K.6* Angger neng omah, wong 2 ketok rukun, yen neng jobo ora aturan polahe.
21:00
K.7* Nek salin klambi ndang cepet, yen ora ditinggal adine lan kakange nang alun-alun.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOL (2☆6☆3☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.