SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Setu,Wage/19-01-2019


09:00
K.1* Kebak batine saiki kakehan duwet sak penake dewe.
11:00
K.2* Arahe lungo plencing tanpo pamitan,ben ora di gondeli nalikone menyang.
13:00
K.3* Delokane sugeh tur mapan,orangertine gur kakehan utang.
15:00
K.4* Etok-etoke ora rungu mergo ditembungi arep dijak besanan.
17:00
K.5* Mulakno aku wes kroso ,bebasan saiki main moto ning mburiku .
19:00
K.6* Ekonomine wes susah ,saiki uripe keblangsah.
21:00
K.7* Nyekso batinku meh rasane sabendino,soyo suwe rasane wes koyok ora semangat.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOLS (☆2☆5☆3☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.