SANDI PLESETAN CAPJIKIAPOOLS


  KLik Dibawah ini untuk melihat Ramalan SONJI ...   

Setu,Pon/20-10-2018


09:00
K.1* Ben ndang mari ngombe obat, loro kok senengane di ingu, koyo bathang pitik.
11:00
K.2* Ati yen lagi nandang susah ojo diganggu, tokno wae ben karepe, tingkah polahe jarno.
13:00
K.3* Tangi tangi wes jam enem, hawane mung kemrungsug amargo arep budal sekolah.
15:00
K.4* Arep metu tuku mangan nganti ora iso, soale gaweane numpuk sakGUNUNG.
17:00
K.5* Kuwalitase pancen bedone okeh, barang ko toko karo ora, yo mung ko toko regane larang.
19:00
K.6* Omahe simbah isih koyo mbien, sitik wae ora rubah, sing rubah umure simbah tambah.
21:00
K.7* Ojo gelem yen dijak dolan neng turut GUNUNG, ora ngerti upo bekong?e malah dadi molo.

PREDIKSI CAPJIKIAPOOL (☆1☆6☆2☆) Luweh becik otak-atik dewe anggone ngeramal.